tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ei mennyt niin kuin...

Sunnuntaina teimme retken talvilevossa olleelle torpalle ja pettymys oli suuri, kun piha oli vielä lähes täysin lumen peitossa! Pellolla olisi voinut vaikka hiihtää.

Tuvassa oli hiirenpapanoita enemmän kuin aikaisempina keväinä. En vielä ryhtynyt niitä edes siivoamaan. Teen sen sitten, kun olemme muutoman päivän torpalla. Huomenna eli keskiviikkona tulee illallla Radio Suomen jyrsijäilta, jossa kuulemma kerrotaan paitsi itse eläimistä myös jätösten turvalllisesta siivoamisesta. Olin ajatellut viedä torpalta kotiin kasvienmuovipurkkeja kotona kasvavien taimien koulimista varten, mutta en löytänyt purkkeja mistään...

Eväät olin tehnyt mukaan, mutta pannukahvit oli tarkoitus keittää tuvassa. Mistään ei löytynyt sähkökaapin avainta. Sitten muistettiin, että sehän jäi syksyllä taskuun, kun oltiin viimeistä kertaa torpalla. Eli avain on varmaankin kotona eteisen hyllyllä. Onneksi mies oli varustautunut kaasukeittimellä ja kahvit saatiin keitettyä!

Eväät maistuivat ja pienistä murheista huolimatta retki oli varsin onnistunut! Itse pääsi pihalle fiilistelemään, koirat nauttivat; Noppe frisbeensä kanssa ja Kesse keppileikeistä ja tällä ensimmäisellä retkellä selviää aina mitä pitää kotoa tuoda, kun seuraavan kerran tulee torpalle.
Minulla on kaksi viikkoa lomaa ja suuri halu päästä haravoimaan lehtiä torpan pihalle. Muistiinpanojeni mukaan olen kahtena edellisenä vuonna haravoinut pihaa 20.- 22.4. eli tämän hetkisestä lumitilanteesta huolimatta elättelen toivoa muutamasta päivästä torpalla viikonloppuna tai/ja ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti